Over WelStra

Waar staat WelStra voor?

WelStra is gespecialiseerd in het (mede) bedenken van de bedrijfsstrategie (CRM) van organisaties. Daarbij ondersteunt zij management en medewerkers bij de invoer van de strategie in de organisatie, waarbij coaching van de mensen een groot deel van de werkzaamheden in beslag neemt.

Indien wenselijk maakt WelStra voor haar relaties de vertaalslag van de bedrijfsstrategie naar een CRM-oplossing. Ook bij de implementatie van een CRM-oplossing kan WelStra een belangrijke en grote rol spelen.

Meer informatie

Visie op CRM

Het ultieme doel van CRM is om te zorgen voor lachende medewerkers, gelukkige klanten en tevreden aandeelhouders. CRM gaat over het realiseren van de bedrijfsdoelen (omzet, klanttevredenheid) door het verbeteren van klantinteractie. Dat betekent dat CRM niet een project is, maar een manier van bedrijfsvoering. Het startpunt kan wel worden gevonden in een projectmatige aanpak, maar dan altijd met de bedoeling om veranderde, verbeterde werkwijzen in de organisatie voor de lange termijn te borgen. Het betekent ook dat CRM uiteindelijk alle onderdelen van het bedrijf zal raken en niet alleen de frontofficeafdelingen zoals verkoop, marketing en/of customer service. Al zijn dat wel de natuurlijke startpunten omdat daar de meeste klantcontacten plaatsvinden.

Waarom WelStra?

WelStra kan behulpzaam zijn bij het beantwoorden van de vragen op het gebied van klantgericht ondernemen:

  • hoe stel ik een klantgerichte bedrijfsstrategie, marketingstrategie en CRM-strategie op?
  • hoe maak je de belangrijke keuzes op marketinggebied, zowel offline als online?
  • hoe voer ik CRM als strategie en oplossing met succes in?
  • hoe behouden we bestaande klanten en trekken wij nieuwe klanten aan?
  • hoe halen wij meer rendement uit onze klanten en klantcontacten?
  • hoe kunnen we ons relatiebeheer en accountmanagement verbeteren?
  • hoe kies ik de juiste CRM-software en ICT-ondersteuning?

WelStra werkt samen met partners

Zowel voor de CRM-diensten als voor de commerciële diensten werkt WelStra samen met partners die over complementaire competenties beschikken en dezelfde kwaliteitscriteria hanteren als WelStra. Deze partners zijn cruciaal voor onze activiteiten.


Advisory services for international phd students the individual advisory services for international phd students are offered by ghostwriter masterarbeit berlin ms.