Waar staat WelStra voor

Waar staat WelStra voor?

WelStra is gespecialiseerd in het (mede) bedenken van de bedrijfsstrategie (CRM) van organisaties. Daarbij ondersteunt zij management en medewerkers bij de invoer van de strategie in de organisatie, waarbij coaching van de mensen een groot deel van de werkzaamheden in beslag neemt.

Indien wenselijk maakt WelStra voor haar relaties de vertaalslag van de bedrijfsstrategie naar een CRM-oplossing. Ook bij de implementatie van een CRM-oplossing kan WelStra een belangrijke en grote rol spelen.

Wat WelStra uniek maakt is de meer dan 30 jaar ervaring met focus op marketing en sales en de ervaring met diverse CRM-oplossingen. Zowel vanuit de strategische en operationele organisatie kant, als de kant van de diverse softwareleveranciers. Projecten worden op basis van verantwoordelijkheid uitgevoerd waarbij het afgesproken resultaat de meetlat is.

De naam WelStra staat voor Wel = groeien en Stra = strategie of te wel groeistrategie. Ook in ons logo vindt men de belangrijke kenmerken van onze aanpak terug. De achterliggende gedachte is dat de samenstelling van diverse elementen een logisch geheel vormt: de strategie.

De kern van ons logo is een zeshoek, als een honingraat, welke geassocieerd zou kunnen worden met: ijverig, nijver. De honingraat ontstaat als het ware door twee driehoeken, waarvan een om de ander gevouwen wordt, hetgeen staat voor een bundeling van krachten. Dit vanuit een no-nonsense aanpak die start bij mensen en leidt tot een meetbaar resultaat.

WelStra specialiseert zich in de volgende marktsegmenten: zakelijke dienstverlening, onderwijs en overheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie

You need to have the self-confidence to ask people to my explanation visit your site by offering them something of value in return.